Bröd och Papper Bröd och Papper

Vanliga frågor

Hur kommer jag i kontakt med er? Tveka inte att kontakta oss om du har frågor.

Du når oss lättast via e-post: hej@breadandpaper.se

Telefon: 013-280 230.

Vi gör vårt bästa för att svara men kan vara mitt uppe i brödbak eller annat. Vänligen ring igen senare eller skicka ett mail så ringer vi upp.

På lördagar har vi telefontid mellan kl.8.30-10.30.

Vad gör jag om mitt bröd inte levererats? Vi gör vårt yttersta för att ditt bröd ska levereras senast kl.8 på lördag morgon. Men ibland kan oförutsagda händelser ske. Om ditt bröd inte kommit fram som det ska vänligen kontakta vår kundtjänst enligt ovan.

Behöver jag prenumerera på Corren för att kunna beställa bröd? Du behöver inte prenumerera på någon av Östgöta Medias morgontidningar för att beställa bröd. Du behöver dock bo inom det område som vi levererar till.

Till vilka adresser levererar ni? Just nu levererar vi inom Kinda, Mjölbys och Linköpings kommun.

När kan jag senast beställa brödet? Du beställer dina produkter i webbshopen fram till torsdagar kl.15.00 för att få brödet levererat på lördagsmorgonen samma vecka. Beställningar som görs efter torsdag kl.15.00 levereras lördag veckan efter beställningen är gjort

Hur fungerarar leveransen? Brödet distribueras av Svensk Hemleverans som bl.a. distribuerar Östgöta Correspondenten. Vi levererar brödet under natten/tidig morgon. Vi strävar alltid efter att du ska få ditt bröd före kl.8 på lördagsmorgonen.

Brödet är förpackat i en plastpåse och kartong som sedan packas i en vattentät och försluten påse som hängs där du får/skulle kunna få en morgontidning levererad. Vanligtvis en postlåda om du bor i hus och på dörren om du bor i lägenhet. Om ditt hyreshus har postboxar hänger vi brödet på din ytterdörr.

När ditt bröd är levererat får du en leveransbekräftelse via sms. Sms:et är tidsstyrd till kl.07.00 lördag för att inte väcka dig men dina produkter kan levereras tidigare.

Vilken tid levereras mitt bröd? Vi levererar brödet under natten/tidig morgon. Vi strävar alltid efter att du ska få ditt bröd före kl.8 på lördag morgonen.

Vad kostar leveransen? Du betalar inget extra för frakten utan det ingår i priset.

När bakas brödet? Brödet bakas under fredagen. Det jäser först i minst 12 timmar för att sedan gräddas på mycket hög temperatur i vår stenugn under eftermiddagen/kvällen. Vi bakar allt bröd för hand vilket innebär att alla bröd kan se olika ut.

Var hittar jag ingredienslistor? Innehållsförteckning finns att läsa vid respektive produkt i webbshopen. Klicka på symbolen för information. Kunder med allergi uppmanas vara extra uppmärksamma.

 Vad händer om min vara blir stulen? När en produkt levererats till leveransadressen övergår ansvaret för produkten till dig som kund. Vi ersätter ej stulen vara.